Видео:Братот на Станија ни откри која е всушност таа!

Loading...

Иако често доаѓал во студио кога Станија била во арената, нејзиниот брат Сани не разговарал со водителката. Овој пат наместо него на жешкото столче седнал тој и открил детали за кои јавноста не била запознаена. Прво кажал дека тој недавал никакви изјави за јавноста, како на пример дека Филип е психо, ниту пак ја подржува сестра му. А потоа Александра Јефовиќ го прашала следното:
– „Кога Филип беше надвор, Станија тие три дена била сосема различна. Која е правата Станија“?
Слушнете го одговорот на ТЗМ.МКИако често доаѓал во студио кога Станија била во арената,

loading...
Loading...