Видео:Цеца ги покажа градите!

Loading...

Гостувајќи во финалето на оваа сезона на Ѕвезда Гранда пејачката ги изненадила со еротичен стил, како присутните така и гледачите!
Иако не сме навикнати да ја гледаме Светлана Цеца Режнатовиќ во провокативно издание, таа овој пат одлучи да не изненади. Промовирајќи ја новата песна, ги покажа и нејзините гради.
Погледнете го видеото и уживајте na TZM.MKГостувајќи во финалето на оваа сезона на Ѕвезда Гранда пејачката ги изненадила со еротичен стил, како присутните така и гледачите!
Иако не

loading...
Loading...