Видео:Цеца со нов видео запис!

Loading...

Цеца Режнатовиќ објавила спот за песната “Da raskinem sa njom”, која се наоѓа на нејзиниот нов албум „Poziv“. 
Видео клипот започнува на бензинска станица како пејачката застанува и точи гориво. Се работи за приказна каде е изневерена жената, која ја толкува фолк дивата, а која во оваа прилика го здогледува својот партнер со друга и почнува да го следи. Спот за песната “Da raskinem sa njom” е снимен два дена со 50 статисти, а една од локациите била бензинската станица OMV. Поради снимањето кое било потребно, истата била затворена цела ноќ.
Погледнете како изгледа видеото на ТЗМ.МКЦеца Режнатовиќ објавила спот за песната “Da raskinem sa njom”, која

loading...
Loading...