Видео:Дали е ова најдобриот гол во историјата?

Голманот ја остави публиката без збор…Голманот на ракометниот клуб на Франција, Грансоа Хавијер Шапон, по мислењето на многумина, го постигна најдобриот гол во историјата на спортот. Самиот факт дека е чувар на мрежата ве збунува, но со неговата сјајна одбрана дојде до погодок. Погледнете…Голманот на ракометниот клуб на Франција, Грансоа Хавијер Шапон, по мислењето на многумина, го постигна најдобриот гол

Пронајдете не на следниве мрежи: