Видео:Димитар Андоновски со нов видео запис

Loading...

Во летен ритам и богата со многу инструменти, новата песна на Димитар Андоновски си доби и видеозапис.
Снимен на неколку локации во Скопје и Демир Капија, а и посебен дел и во винаријата „Попова кула“, и овојпат за видеото се погрижи веќе проверениот тим на „Горила продукција“ под водство на режисерот Владимир Дади Ивановски.
Видео записот можете да го погледнете на ТЗМ.МКВо летен ритам и богата со многу инструменти, новата песна на Димитар Андоновски си д

loading...
Loading...