Видео:Џони Ден доживеа пад од коњ

Loading...

На снимањето на филмот „Осамениот ренџер“ (The Lone Ranger), Џони Деп има улога во која тој  јава на забрзан коњ, во еден момент се лизнал од седлото, а потоа паднал. Екипата беше приморана да застане, еден од нив им кажал на другите да не приоѓаат додека не стигнат болничарите. Но, сè помина во најдобар ред .
Џони Деп имал само повреда на стомакот, ништо сериозно.
По прегледот прашал, дали коњот паднал врз него, а потоа актерот се пошегувал како – жените сакаат скршени коски.
Видеото погледнете го на ТЗМ.МКНа снимањето на филмот „Осамениот ренџер“ (The Lone Ranger), Џони Деп има

loading...
Loading...