Видео:Дрон со знамето на голем Албанија леташе над Скопје

Loading...

На дерби-натпреварот меѓу екипите на Шкупи и Вардар, се случи провокација, слична како на натпреварот меѓу Србија и Албанија. Над стадионот „Чаир“ се појави знаме на Голема Албанија, управувано на дрон.Но, „управувачот“ немаше среќа да се радува многу на знамето, затоа што истото за брзо време – се закачи на дрво!Но, „управувачот“ немаше среќа да се радува многу на знамето, затоа што истото за брзо време – се закачи на дрво!

loading...