ВИДЕО:Груевски- СДСМ ветуваше во кампањата се и сешто, денес викаат тоа ќе бидат само цели кон кои ќе се стремат

Loading...

Многу работи што Заев ги даде како цврсто ветување сега ги претставува како некакви цели, тие многу јасно кажаа плата од 30 илјади денари, сега вика дека тоа е наша цел, а целта може да се оствари или не, тоа значи дека веќе имаме релативизирање на работите, вели Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во вестите на телевиија Алфа.Тој вели дека Заев им ветуваше на лекарите дека ќе земаат 100 илјади денари плата, а сега викаат дека тоа ќе им биде цел до крајот на мандатот да ја покачат нивната плата, вели  Груевски.
Тој вели дека Заев им ветуваше на лекарите дека ќе земаат 100 илјади денари плата, а сега викаат дека тоа ќе им биде цел до крајот на мандато

loading...