Видео:Хит ремиксот „Чија си“ од ЛД Пистолеро и DJ Гоце САФ и со видео издание – прв спот снимен со мобилни телефони!

Loading...

Ремиксот на евергринот „Чија си“ од ЛД Пистолеро и DJ Гоце Саф, кој само за неколку дена стана вистински хит, го доби и своето видео издание. Ремиксот  е дел од интерактивниот проект за промоција на новата COOL понуда на T-Mobile. Целиот проект е реализиран во соработка со нивните фанови, а куриозитет е тоа дека видео спотот е сниман со мобилни телефони. Фановите можеа преку Facebookфан страната на T-Mobile да се пријават за снимањето на спотот,  да праќаат нивни миксови за песната или да  се натпреваруваат за дизајн на  каверот на синглот.  Песната за само десетина дена има повеќе од 80 илјади  преслушувања на социјалните мрежи, а сега можете да го видите и официјалниот музички спот кој произлезе од нивниот заеднички труд.
Повеќе на ТЗМ.МКРемиксот на евергринот „Чија си“ од ЛД Пистолеро и DJ Гоце Саф, кој само

loading...
Loading...