Видео:Ја избодела помалата сестра 40 пати затоа што била неблагодарна!

Loading...

Тинејџерката размислувала 15 минути, па потоа се симнала и земала нож од кујната.Едно 14-годишно девојче од САД ја убила својата три години помала сестра со нож.
Полицијата го пронашла 11 годишното девојче без свест и со голем број на убоди по телото.
Постарото девојче најпрво рекло дека некој провалил во куќата, а потоа ја признала ужасната вистина.
Признала дека со нож ја избодела сестрата затоа што била неблагодарна. Таа изјавила дека подготвила оброк за двете и работела други работи а нејзината 11 годишна сестра само и пречела и ја удирала.

 
Тинејџерката размислувала 15 минути, па потоа се симнала и земала нож од кујната.
По убиството се истуширала и повикала полиција.
Уапсена е и обвинета за убиство.
 
Едно 14-годишно девојче од САД ја убила својата три години помала сестра со нож.
Полицијата го пронашла 11 годишното девојче без свест и со

loading...
Loading...