Видео:Јелена Карлеуша и покажа среден прст на Цеца!

Loading...

Јелена Карлеуша за емисијата „Гламур“ на прашањето што има да каже околу трачот дека ќе го отстапи концертот „La Diva“, на Цеца, на тоа Јелена покажала среден прст и рекла:
–  Јас мојата бина не ја давам на никој!
После ова објаснила дека се е во ред помеѓу неа и Цеца, секој си го работи својот концерт, дека душманите им правеле проблеми помеѓу неа и Цеца, инаку нивните односи биле добри.  
Видеото може да го погледнете на ТЗМ.МКЈелена Карлеуша за емисијата „Гламур“ на прашањето

loading...
Loading...