Видео:Ќеркака на Миле Китиќ конечно се покажа

Loading...

Миле Китиќ и Марта Савиќ имаат ќерка која го има нивниот ген за музика.
На Youtube се појави клип на кој Елена пее песна од Витни Хјустон  “I have nothing”.
Дали и претстои кариера во музичките води, на вас е да пресудите! А според досегашните реакции се гледа дека ќе го очекуваме што поското нејзиниот нареден видео настап.Миле Китиќ и Марта Савиќ имаат ќерка која го има нивниот ген за музика.
На Youtub

loading...
Loading...