Видео:Куќата им се сруши пред очи, вистински хорор за семејство од БиХ

Луѓето изгубија се, зад нив остана само рушевини од нивниот дом…Голема катастрофа ја зафати БиХ. Поради полавите и лизгањето на земјиштето многумина останаа без своите домови.
Во видеото се доловува трогателниот момент кога во селото Подгај во близина на Сарево се рушат куќи поради лошото невреме.
Луѓето изгубија се, зад нив остана само рушевини од нивниот дом.

 
Голема катастрофа ја зафати БиХ. Поради полавите и лизгањето на земјиштето многумина останаа без своите домови.
Во видеото се доловува трог

Пронајдете не на следниве мрежи: