Видео:Маја спиеше со Жељко

Loading...

Големиот Брат на станарите им организираше забава, а Маја Никилиќ изгледа се напила некоја чашка повеќе. Цело време се обидуваше да ја направи Ава љубоморна.
Ја провоцираше со Жељко, а Ава веднаш падна на трикот и имала љубоморен испад, што на Маја и беше доволно за да направи хаос во спалната соба.
Маја продолжи со провокациите па и се обрати на Ава „ Јас ја изгубив невиноста на 17, а ти си сеуште невина“.
Потоа Маја бараше од Жељко да спие со неа, откако тој прифати се гушкаа и симулираа секс.
„Ова е вистински секс. Ми дадовте мал хонорар за да спијам сама три недели. Но, најдобриот секс го имав токму сега со Жељко. Тој е вистински маж. После Ава воопшто не се исплаши.“- викаше Маја.
На тоа Ава одговори- „ Секако душо кога ги собираш моите остатоци како и секогаш.Се обиде со Славко но залудно, тој не сака евтини танги“
Потоа Ава се обиде да и врати на Маја и отиде во креветот на Славко но безуспешен беше нејзиниот обид .Големиот Брат на станарите им организираше забава, а Маја Никилиќ изгледа се напила некоја чашка повеќе. Цело време се

loading...