ВИДЕО:Најголемите грабежи на банки во историјата на Република Македонија

Несекојдневниот грабеж што се случи во НЛБ Тутунска банка го привлече вниманието на големи светски медиуми како американскиот Њу Јорк Тајмс, британскиот Дејли Мејл како и повеќе европски, американски и австралиски медиуми.Но, сепак во историјата на независна Македонија се случија и други големи грабежи.
Телевизија Нова графички ги прикажува најголемите грабежи во историјата на Република Македонија кои се случиле на нејзината територија, а притоа биле оштетени компании или друштва кои располагаат со високи суми на своите сметки или пак, честопати вршат трансфер на пари низ државата.Но, сепак во историјата на независна Македонија се случија и други големи грабежи.
Телевизија Нова графички ги прикажува најголемите грабеж

Пронајдете не на следниве мрежи: