Видео:Наташа Беквалац, се навикнала на комплименти

Loading...

Пејачката Наташа Беквалац, комплиментите кои ги добива на сметка на нејзината убавина изгледа веќе не и се важни зошто се навикнала на истите, од тоа бројните критики ги доживува како пофални зборови.
Слушнете ја изјавата на ТЗМ.МКПејачката Наташа Беквалац, комплиментите кои ги добива на сметка на

loading...
Loading...