Видео:Нов проект-Луѓето и вонземјаните прават ново суштество

Loading...

Се работи за хибрид од двете врсти, кој би имал лик на човек а по способностите би бил вонземјанин.
Според некои верување во неидентификуваните летечки објекти, не само што се верува дека не сме сами туку и дека одамна имаме придружба од мали зелени суштества на нашата планета.
Во Вашингтон се одржала конференција на оваа тема која собрала бројни твредења дека американската војска соработува со вонземјани, но и дека не се единствените кои тоа го прават.
Некој од учесниците на конференцијата донеле фотографии на кои се гледа како луѓето и вонземјаните работат на заеднички проект.
Еден нивен проект е развивање на нов хибрид- човек и вонземјанин.Се работи за хибрид од двете врсти, кој би имал лик на човек а по способностите би бил вонземјанин.

loading...