Видео:Погледнете како Мадона „меша“ со задникот

Loading...

Погледнете го видеото кое се појави а друштвената мрежа Истаграм. На видеото Мадона меша со својот задник, толку добро што ќе ве воодушеви, но и самиот факт дека таа има веќе 54 години, а е полна со енергија, на која и завидуваат многу уметници. Мора да признеме дека таа е во одлична форма.
Видеото можете да го погледнете на ТЗМ.МКПогледнете го видеото кое се појави а друштвената мрежа Истаграм. На видеото 

loading...
Loading...