Видео:Позната романска пејачка претепана од својот менаџер!

Loading...

Познатата романска пејачка Александар Стан (24) за која изминатиот викенд се шпекулираше дека доживела сообраќајна несреќа, конечно се изјасни пред медиумите да ја објасни ппиказната зошто таа е целата во модрнки и гребнатици.
Видеото погледнете го на ТЗМ.МКПознатата романска пејачка Александар Стан (24) за која из

loading...
Loading...