Видео:Ријана удри со микрофон еден од нејзините фанови!

Loading...

За време на Концерт во Бирмингем, Ријана се симнала да се поздрави со публиката, кога еден од нејзните фанови кој се наоѓал во првите редови ја фатил за нејзината рака и несакал да ја пушти.
Откако ниту обезбедувањето не превземало ништо иако упорно ја следело, таа пеејќи со микрофонот удрила по фанот, при што продолжила со пеење како ништо да не се случило.
Погледнете како го изведе Ријана тоа на ТЗМ.МКЗа време на Концерт во Бирмингем, Ријана се симнала да се поздрави со публиката, кога еден од нејзнит

loading...
Loading...