Видео:Синди ја напушти куќата на Големиот Брат

И покрај спроведента анкета во Србија, покажа дека 45% од народот се изјаснил дека од 4 номинирани во куќата на Големиот Брат најголеми се шансите да излезе нашата претставничка Анета, сепак синоќа не излезе така. Куќата ја напушти некогашната членка на групата Моделс , Ивана Стаменковиќ Синди .
„Неможам да ви опишам колку сум среќна што ме исфрливте! Ви благодарам што сте гласале да излезам’’, ова беше првото нешто кое го изјави Синди по излегувањето.
„И посакувам на Сара да го преживее ова, гледањето попреку, без причина како што тоа ми го правеа мене… Невена и Анета убедливо највеќе ме оговараа и мојата појава највеќе ги иритираше.“ 
Погледнете го видеото, кога дојде моментот на соопштување за тоа кој е следниот станар што ќе ја напушти куќата на Големиот БратИ покрај спроведента анкета во Србија, покажа дека 45% од народот се изјаснил дека од 4 номинирани во куќата на Големи

Пронајдете не на следниве мрежи: