Видеото на Гавазова – Докторе со 2 милиони прегледи

Loading...

Гавазова руши рекорди. Нејзиното видео за ДОКТОРОТ е прегледано на Јутјуб веќе приближно два милиони пати…
Се разбира Сузе е наша омилена ѕвезда, која стотици илјади луѓе насекаде ја обожуваат. Таа е многу популарна и во дијаспората. Често патува преку океанот, за да настапува на семејни веселби на нашинците…
Мора да ве потсетиме дека текстот ГАВАЗОВА СЕ СОБЛЕЧЕ е еден од најчитаните на пулс24 на сите времиња. Тоа покажува колку е голем интересот на македонската интернет популација за неа. Па затоа повелете уште еднаш видеото и една нејзина провокативна фотка..Гавазова руши рекорди. Нејзиното видео за ДОКТОРОТ е прегледано на Јутјуб веќе приближно два милиони пати…

loading...