Видео:Тренирајте како ангелите на Victoria’s Secret- Дел2: Вежби за секси задник

Loading...

Подготвени ли сте да добиете секси задник каков што отсекогаш сте посакувале? Повторно ви прикажуваме видео на кое ангелот на Victoria’s Secret, Доуцен Кроес заедно со својот тренер Мајкл Олаџиде демонстрира серија на вежби за убав и цврст задник.
Видеото можете да го видите на линкотПодготвени ли сте да добиете секси задник каков што отсекогаш сте посакувале? Повторно ви прикажуваме видео на кое анг

loading...
Loading...