Видео:Тренирајте како ангелите на Victoria’s Secret- Дел1: Вежби за секси задник

Loading...

Подготвени ли сте да добиете секси задник каков што отсекогаш сте посакувале? Повторно ви прикажуваме видео на кое ангелот на Victoria’s Secret, Доуцен Кроес заедно со својот тренер Мајкл Олаџиде демонстрира серија на вежби за убав и цврст задник.
Прочитајте повеќе на линкотПодготвени ли сте да добиете секси задник каков што отсекогаш сте посакувале? Повторно ви прикажуваме видео на кое анг

loading...
Loading...