Видовте СДС да кажат дека нешто ново ќе изградат?

Loading...

Видовте СДС да кажат дека нешто ново ќе изградат? И јас не видов.
Видовте СДС да кажат дека нешто ново ќе изградат? И јас не видов.

loading...
Loading...