Викенд хороскоп 15.06.2013-16.06.2013

Loading...

Овен
Викендот пред вас ќе ви донесе одлични деловни можности. Искористете ги. Среќата викендов ќе биде на ваша страна. Ќе успеете да избегнете голем семеен конфликт. Во љубовните односи ќе  откриете вистина која ќе ви  помoгне да ги разберете појасно чувствата на партнерот. Каква и да е вистината, викендов не треба да се жалите од животот, од околностите или од блиските.
Бик
Бидете претпазливи, особено внимавајте на зборовите кои ги изговарате за да не го повредите партнерот. Избегнувајте ризици! Ве нервира што работите за време на викенд? Но, не е се така лошо, може да работите надвор, во природа.
Близнаци
Одвивањето на настаните овој викенд ќе биде променливо. Шансата за целосно да ги остварите целите е присутна но не загарантирана. Односите со личноста која ја цените и ви се допаѓа ќе преминат на посеризоно ниво. Но, ако не сте сигурни и ако постои некој друг/а во вашиот живот не ги преминувајте границите…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Викендот пред вас ќе ви донесе одлични деловни можности. Ис

loading...
Loading...