Викенд хороскоп 27.04.2013-28.04.2013

Loading...

Овен
Следете ги чувствата и нема да погрешите. Не ги прашувајте другите за совет, бидејќи можеби ќе пропуштите шанса да заработите. Не сте доволно активни.
Бик
На работното место е стабилно. На емотивен план ви следи уште една криза. Нема потреба да му префрлате на парттнерот и постојано да зборувате за минатото.
Близнаци
Окупирани сте со деловните обврски , па времето за одмор ви недостига. Викендов ќе имате финансиски проблем. Успеавте да и го привлечете вниманието на личноста која ви се допаѓа….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Следете ги чувствата и нема да погрешите. Не ги прашувајте

loading...