Викенд во Скопје исполнет со позитивна енергија, вежбање и одлична забава: Еве како помина првиот ден од отворениот камп по Insanity и PiYo

Loading...

Скопје (05.03.2015) Скопје викендов живее во духот на фитнесот, здравиот начин на живот и забавата. Имено, од вчера во нашиот главен град прис

loading...
Loading...