Викторија Лоба со нов имиџ?!

Пред неполн час Викторија Лоба на својот Фејсбук профил, објави слика во која го отвара прашањето дали ја скратила својата коса или тоа е перика? 
Дали ви се допаѓа Лоба во вакво издание? 
Пред неполн час Викторија Лоба на својот Фејсбук профил, објави слика во која го отвара прашањето дали ја скратила својата коса или тоа е пер

Пронајдете не на следниве мрежи: