Виноскопски забави во летен камп „Кастро“

Loading...

Започнувајќи од четврток 25 септември па до недела 28 септември во летниот камп „Кастро“ на Градската плажа „Камен Мост“ ќе се случуваат забави во чест на виното:четврток 21:00- 02:00 Диџеј Чарли
петок 22:00- 02:00 Брејкдаун Бенд ( со Пеце Суперхикс)
сабота 22:00-02:00 СаксНСекс акустик сесија
недела 22:00- 01:00 80с најт
Влезот за сите вечери е бесплатен и ќе се точи вино по промотивни цени.четврток 21:00- 02:00 Диџеј Чарли
петок 22:00- 02:00 Брејкдаун Бенд ( со Пеце Суперхикс)
сабота 22:00-02:00 СаксНСекс акустик сесиј

loading...
Loading...