Вироза? Излечете ја со фен за коса!

Loading...

Вдишувањето на загреан воздух може да ви помогне побрзо да се ослободите од вирусите кои предизвикуваат грип и настинка.Времето на вирозите е во полн ек, а понекогаш се чини невозможно да се избегне заразата. Имаме еден интересен трик, со чија помош ќе се ослободите од вирусот кој предизвикува грип или настинка.
Како функционира?
Вдишувањето на загреан воздух може да ви помогне побрзо да се ослободите од вирусот кој предизвикува грип или настинка. Според британски истражувања, луѓето кои вдишувале загреан воздух, имале помали сиптоми на настинка во споредба со оние кои вдишувале воздух од собна температура.Времето на вирозите е во полн ек, а понекогаш се чини невозможно да се избегне заразата. Имаме еден интересен трик, со чија помош ќе се ослободите

loading...
Loading...