ВИСТИНАТА КОНЕЧНО ИСПЛИВА: Кои се клиентите на елитните проститутки?

Организаторот на елитна проституција Михајло М., во својот каталог нудел дваесетина девојки меѓу кои има и старлети, студентки, а поради информациите кои излегоа во јавноста, голем број политичари, фудбалери и директори од Србија се во паника.- Меѓу клиентите има познати директори, политичати и фудбалери кои ги поминувале ноќите со елитните проститутки. Меѓу клиентите има и странци кои често доаѓаат во Србија, а девојките кои работат, имаат од 22 години нагоре, вели извор за српски „Ало“.
Михајло од заработката земал 20%, поретко и 50%. Девојките ги пружале услугите во хотелите низ Белград. Меѓу првите девојки кои се уапсени се Мими Оро и уште две девојки од кои едната е студентка.
Истрагата е во тек.- Меѓу клиентите има познати директори, политичати и фудбалери кои ги поминувале ноќите со елитните проститутки. Меѓу клиентите има и странци кои ч

Пронајдете не на следниве мрежи: