Вистината за убиството на Ивана: Еве што и е најдено во крвта, кој влегувал во собата и кој и го вбризгал лекот

Loading...

По налог на обвинителството, со детална истрага и преглед на сигурносните камери од хотелот  и на основа на трагите од вратата  и собата, утврдено е дека Ивана кобната ноќ цело време ја поминала  сама во собата во елитниот хотел и дека сама  себеси си го вбризгала пропофолот.Во крвта, црниот дроб и внатрешните органи на Ивана Бакиќ Бодражиќ имало кокаин и остатоци  од најмалку 4 медикаменти, покажала обдукцијата на телото. Утврдена е причината за смртта, односно  што предизвикало престанок на срцето, што докажува дека немало насилство.
По налог на обвинителството, со детална истрага и преглед на сигурносните камери од хотелот  и на основа на трагите од вратата  и собата, утврдено е дека Ивана кобната ноќ цело време ја поминала  сама во собата во елитниот хотел и дека сама  себеси си го вбризгала пропофолот.

Утврдено е која женска личност  на ВМА ѝ ја ставила канилата на раката, кој маж ја одвел од хотелот до ВМА и ја вратил назад до Хајат. Исто така, трагите на ампулата  од пропофол покажуваат ДНК на Љубиша П.(50), што значи дека тој ѝ ја дал или продал  ампулата пред Ивана да влезе во хотелот. Извештајот од  обдукцијата ќе биде проследен до  надлежниот  обвинителкој ќе одлучи дали и против кога ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.Во крвта, црниот дроб и внатрешните органи на Ивана Бакиќ Бодражиќ имало кокаин и остатоци  од најмалку 4 медикаменти, покажала обдукцијата на

loading...
Loading...