Вистинска приказна која звучи како филм: Се заљубиле, се венчале, таа сакала бебе, но…

Loading...

Петар својата втора сопруга ја запознал после разводот. Се заљубил во многу млада жена, а се венчал со неа после неколку години. Иако Ребеkа рекла дека нема да и смета неговата неплодност, после неколку години се предомислила…Овој човек кој имал вазектомија и објаснува какви последици имала неговата неплодност врз неговиот брак. Во очајничкото обидување да имаат дете, неговата сопруга барала донатор на сперма од „неслужбени канали“ а на крајот завршила и во љубовна врска со него.
Питер најмалку го очекувал тоа, тој прифатил таа да се сретнува со него, но само за да разговараат за донирањето, без никакви приватни контакти. 
Но се се испревртело…
Нејзиното изневерување дошло најпрвин до абортус а потоа и останала самохрана мајка.
После абортусот нивниот живот наеднаш се променил, тие живееле под ист кров но не како нормални маж и жена.

Но, Ребека зад неговиот грб продолжила да се гледа со Рајсом и повторно останала бремена. Но, откако се случило тоа Рајсом не сакал да го расте детето заедно со неа како што таа се надевала.
Наместо тоа ја негирал одговорноста за татко и се обратил до Законот за оплодување каде што изјавил дека немал никаков сексуален однос со неа .туку бил само донатор на сперма.
Ребека покренала судска постапка минатата година во јули.
Судот одлучил дека сепак тоа дете е зачнато со сексуален однос а како резултат на тоа дека Рајсом е негов не само билошки туку и законски татко.
Питер продолжил да го живее својот живот сам.
Додека Ребека изјавила- Мајчинството го платив скапо, но за среќа имам дете кое е целиот мој живот!Овој човек кој имал вазектомија и објаснува какви последици имала неговата неплодност врз неговиот брак. Во очајничкото обидување да имаат дете, не

loading...
Loading...