ВИСТИНСКИ ХОРОР: 6 годишно дете остана без рака поради петарда!

Loading...

Шестгодишно момче од Хрватска доби опасна повреда додека пукал петарди во својот двор.Младото момче се повредило во моментот кога пукнала петардата која ја пронашол во дворот. Од експлозијата скршени му биле коските на раката, па веднаш бил однесен во болница.
По брзата медицинска помош момчето е пуштено на домашно лекување.Младото момче се повредило во моментот кога пукнала петардата која ја пронашол во дворот. Од експлозијата скршени му биле коските на раката, па в

loading...
Loading...