Вистинско чудо: Уловена е проѕирна риба која го потресе светот!

Loading...

Рибар од Нов Зеланд останал вчудоневиден кога уловил проѕирна риба.Стиварт Фрејзер уловил доста необична риба која пливала блиску до површината на океанот околу 70 км оддалеченост од полуостровот Карикари.
Тој изјави дека “никогаш до сега не видел нешто слично на ова и нема ни најмала идеа што би можело тоа да биде”
“Бев на два ума дали да го чепкам или да го оставам но љубопитноста си го направи своето и одлучив да видам за што станува збор па ја уловив” – објаснува.
“На допир е крлушесто и доста цврсто, всушност изгледа како желе, но не можеш да видиш ништо од нејзината внатрешност, освен една портокалова дамка”

Стиварт Фрејзер уловил доста необична риба која пливала блиску до површината на океанот околу 70 км оддалеченост од полуостровот Карикари.

loading...
Loading...