Вклучете го магдоносот во исхраната и слабејте со него

Loading...

Да, токму така! Магдоносот има силно изразени диуретички својства, односно тој помага уринарниот систем да функционира со полна брзина.Исклучително е богат со калциум, фосфор, натриум, железо и витамини. Благодарение на тоа, магдоносот го зајакнува имунитетот на човекот и така се зголемуваат заштитните сили на организмот. Освен тоа, сепак, конзумирањето на магдонос е исклучително важно за добрата состојба на бубрезите и целокупното функционирање на уринарниот систем.
Дознајте повеќе за хранливите вредности на магдоносот на najadise.mkДа, токму така! Магдоносот има силно изразени диуретички својства, однос

loading...
Loading...