Влада Вуксановиќ по враќањето од Тајланд доживеа вистински шок

Loading...

Откако се изнаужива цел месец на Тајланд со свршеничката Наташа Беквалац, Влада Вуксановиќ по враќањето во Белград го дочека многу непријатно изненадување.Всушност, неговиот сплав Плеј бил удрен од друг сплав, кој не бил прописно врзан- сплавот Лукас, и го оштетил.
 Штетата не е многу голема, но бродовите за влечење, не можат да запловат поради се уште јакиот ветер кој дува. Кога ќе престане ветерот за два часа ќе се реши проблемот. Реморкерите ќе смеат да се приближат и да го вратат сплавот Лукас на свое место.Всушност, неговиот сплав Плеј бил удрен од друг сплав, кој не бил прописно врзан- сплавот Лукас, и го оштетил.
 Штетата не е многу гол

loading...
Loading...