Владимир Путин: Нашата војска во Украина е толку голема што може да се види од вселената!

 Владимир Путин наредил повлекување на војската од областа близу до Украина со цел да допринесе за позитивна атмосфера во пресрет на претседат

Пронајдете не на следниве мрежи: