Влегол во колибата на невенчаната сопруга и затекнал ХОРОР!

Стаорците очигледно имале доволно време да го растргнат лешот и парчињата  да ги симнат од кревет на под. Тоа беше ужасна глетка. Рацете ѝ беа одвоени од телото, очите ископани, а черепот изгризан, утробата отворена“, велат соседите на настраданата наталија Николиќ (72) од Зајечар.Телото на несреќната жена, распарчено до непрепознатливост, го пронашол нејзиниот невенчан сопруг. Тој дошол во нејзината семејна куќа, каде сакала да престојува, да провери што се случува со неа со оглед на тоа дека не се јавувала.
Соседите на настраданата старица велат дека таа  со него живеела во Зајечар, но   често одела во семејната куќа во Шалталово.
„Ја видов пред неколку дена како  собира дрва и ја храни живината. Слушнав дека невенчаниот сопруг ја пронашол  мртва  и распарчена, што веројатно го сториле нејзините домашни миленици со кои најчесто и скоро единствено се дружеше“, вели еден од нејзините соседи.
„Живееше со еден маж во неформален брак, но  повеќе секаше да престојува во својата куќа, во Шанталово, каде нема ниту струја ниту вода. До таму може да се стигне само со теренско возило. Не се дружеше со соседите а времето  најчесто го минуваше со кучињата и мачките“, велат мештаните.

 
Тие велат  дека се верува дека на Наталија ѝ се слошило и дека се онесвестила, а дека смртта настапила неколку дена пред да ја пронајдат.

„Иако до вчера ги хранела, кучињата и мачките бидејќи не можеле да излезат од куќата, почнале најнапред да бараат храна по просторијата. Кога снемало храна настапил хорор. Телото набрзо  го нападнале и стаорци. Тие, очигледно,   имале доволно време да го растргнат лешот и парчињата  да ги симнат од кревет на под. Тоа беше ужасна глетка. Рацете ѝ беа одвоени од телото, очите ископани, а черепот изгризан, утробата отворена… Никој не знае колку време траело сето тоа додека не дошол сопругот на Наталија да види што се случува со неа бидејќи не се јавувала на телефон
Остатоците од телото на Наталија се испратени на обдукција.Телото на несреќната жена, распарчено до непрепознатливост, го пронашол нејзиниот невенчан сопруг. Тој дошол во нејзината семејна куќа, каде сакала

читајте пулс24
Пронајдете не на следниве мрежи: