Влошена е здравствената состојба на Гога Секулиќ!

Loading...

Пејачката Гога Секулиќ откри дека наскоро ќе оди на корекција на градите поради здравствени причини.Пејачката Гога Секулиќ која ужива во љубовта со новото момче, ќе мора да ги намали силикони поради болки во грбот.
– Градите ми се малку поголеми од што треба, поради што имам болки во грбот. Моментално сум во преговори со докторите, но сѐ уште не е одлучено дали ќе се оперирам оваа или следната година, изјавија Гога Секулиќ.Пејачката Гога Секулиќ која ужива во љубовта со новото момче, ќе мора да ги намали силикони поради болки во грбот.
– Градите ми се малку по

loading...