ВМРО ДПМНЕ: Kриминогеното раководство на СДСМ се плаши откако не успеа да го излаже и изманипулира народот

Аболицираниот криминалец Зоран Заев никогаш немал проблем да најде некој што јавно ќе се посрамоти со разни небулози, бидејќи Петре Шилегов со задоволство си го одработува богатството што го стекнува извршувајќи ги наредбите.Граѓаните на 11-ти декември гласаа против криминогеното раководство на СДСМ и бараа тие да одговараат пред судот и законите. Ниедна апсурдна изјава и ниедна манипулација на криминалниот двоец на СДСМ нема да им помогне да избегаат од соочување со правдата.
Целиот имот на СДСМ е под хипотека, за кредит земен од Комерцијална банка. Медиумите пишуваа дека кредитот е околу 2 милиони евра. Петре Шилегов треба да објасни дали неговото енормно лично збогатување и богатењето на аболицираниот криминалец Зоран Заев е поврзано со тој кредит?
Од каде му е на Петре Шилегов нов капитал од 200.000 евра заработен за само 2 години ?
Јасно е дека криминогеното раководство на СДСМ е во паника. Медиумите информираа дека веќе се води постапка за незаконско финансирање на изборите од страна на СДСМ. Како што наближува денот кога ќе се дознае вистината за криминалот, така зачестуваат изјавите на Петре Шилегов кои наликуваат дека не се дадени при целосна свест.
Очигледно е дека криминогеното раководство на СДСМ се плаши откако не успеа да го излаже и изманипулира народот. Секој што сторил криминал, треба да се плаши.Граѓаните на 11-ти декември гласаа против криминогеното раководство на СДСМ и бараа тие да одговараат пред судот и законите. Ниедна апсурдна и

Пронајдете не на следниве мрежи: