Внуката на Ана Бекута наполнила 16 години и е вистинска убавица!

Ана Бекута се пофали  со  својата внука Соња Полиќ.Гордата баба Ана Бекута  објави  дека нејзината внука Соња Полиќ  го  прославила 16-от роденден, а тоа било  прилика  да ѝ ја претстави на јавноста симпатичната Соња.

Колку  Соња личи на својата баба проценете сами

Во  секој  случај Ана Бекута има со  што  да се пофали.Гордата баба Ана Бекута  објави  дека нејзината внука Соња Полиќ  го  прославила 16-от роденден, а тоа било  прилика 

Пронајдете не на следниве мрежи: