Во Дом на АРМ крводарителска акција по повод Голема Богородица

Општинската организација на Црвен крст Центар во соработка со Институтот за трасфузиона медицина по 14-ти пат ќе ја реализира традиционалната крводарителска акција по повод празникот Голема Богородица.Општинската организација на Црвен крст Центар во соработка со Институтот за трасфузиона медицина по 14-ти пат ќе ја реализира традиционалната крводарителска акција по повод празникот Голема Богородица.
Акцијата ќе се одржи од 9 до 17 часот во Домот на АРМ во Скопје. Организаторите очекуваат да се надмине бројката од 242 крвни единици кои биле реализиран на акцијата организирана минатата година.Општинската организација на Црвен крст Центар во соработка со Институтот за трасфузиона медицина по 14-ти пат ќе ја реализира традиционалната крвод

Пронајдете не на следниве мрежи: