Во која држава има најсекси жени, а во која најсекси мажи ?

Loading...

На самиот врв на листата се мажите од Британија, а најсекси се жените во Колимбија. Погледнете кого одлучија жените да го оделат на листата на најсекси мажи, а кого момците одбраа за листата најсекси жени во светот.
Најсекси мажи:
1.Британци
2.Ирци
3.Бразилци
4.Швеѓани
5.Американци
6.Шпанци
7.Шкоти
8.Французи
9.Грци
10.Порториканци
Најсекси жени
1.Колумбијки
2.Бразилки
3.Американки
4.Шпањолки
5.Русинки
6.Холанѓанки
7.Французинки
8.Бугарки
9.Швеѓанки
10.Италијанки
Кого вие би додале на оваа листа?На самиот врв на листата се мажите од Британија, а најсекси се жените во Колимбија. Погледнете кого одлучија жените да

loading...