Во Лас Вегас убиени и полицајци кои не биле на должност

Полицијата во Лас Вегас соопшти дека во нападот за време на музички фестивал во градот се убиени неколкумина полицајци кои не биле на должност.Според полицијата, не е можно засега да се потврди дека било пукано од неколку места кон луѓето кои присуствувале на музичкиот настан.
 Според полицијата, не е можно засега да се потврди дека било пукано од неколку места кон луѓето кои присуствувале на музичкиот настан.

Пронајдете не на следниве мрежи: