Во осмата недела го ИЗГУБИЛА бебето! Но, по два месеци дознала дека и понатаму е БРЕМЕНА!

Сади Бритл (32), фризерка од Англија, во април го изгубила бебето во осмата недела од бременоста. На почетокот на јуни, повторно отишла на преглед, каде и потврдиле дека била бремена и носела близнаци!Сади и нејзиниот маж, кои веќе имаат ќерка Самер, отишле на пат во Шпанија, за да се одморат. Сади не се чувствувала добро на работа и имала мачнини.
На патот, забележала дека стомакот и понатаму и расте. Докторите во Шпанија и рекле дека или станува збор за близнаци или во неа по операцијата по абортусот, останале неколку ќелии кои го збуниле телото и поради тоа доживувала промени како и понатаму да е бремена.
На почетокот мислела дека тие симптоми се последица на хормонално пореметување. Набрзо се вратиле во Англија  и отишле на прегледи. Збунетиот тим од доктори, утврдил дека цело време растело потполно здраво бебе и дека носела близнаци.
На ултразвукот се слушале отчукувањата на срцето на бебето, а убавата вест ги израдувала родителите.
Парот бил пресреќен што и покрај трагичната ситуација, стигнало и мало чудо. Мајката направила уште еден тест за бременост и не можела да верува што и се случува. Тестот бил позитивен.
Сади родила здраво машко дете, Тед.Сади и нејзиниот маж, кои веќе имаат ќерка Самер, отишле на пат во Шпанија, за да се одморат. Сади не се чувствувала добро на работа и имала мачнин

Пронајдете не на следниве мрежи: