Во оваа девојка е пукано вчера на бензинска: Се уште се бори за живот

Loading...

Деветнаесетгодишната Кристина Каплановиќ е застрелана во глава синоќа на бензинската пумпа во Србија за време на кражба. Докторите и понатаму се борат за нејзиниот живот, а полицијата интензивно трага по разбојникот кој ја ранил.Вооружената кражба која се случила синоќа, на бензинска пумпа каде тешко е повредена вработена.
Во моментот кога разбојникот започнал да ги турка вработените држејќи пиштол, пукал и ја погодил несреќната девојка во глава.Вооружената кражба која се случила синоќа, на бензинска пумпа каде тешко е повредена вработена.
Во моментот кога разбојникот започнал да ги

loading...