Во прекин сообраќајот на патот Кичево- Охрид кај Врбјани

Loading...

Сообраќајот на патниот правец А2 Кичево – Охрид по планинскиот превој Пресека кај село Врбјани ќе биде во прекин поради изведување работи на пат – минирање.Како што соопшти ЈП Македонија пат, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот помеѓу 13 и 16 часот во траење од околу 15 – 20 минути.Како што соопшти ЈП Македонија пат, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот помеѓу 13 и 16 часот во траење од околу 15 – 20 минути.

loading...