ВО ПРЕВОД ЗНАЧАТ ЉУБОВ: Еве неколку прекрасни имиња кои би можеле да им ги дадете на вашето дете!

Loading...

Барате оригинално име за вашето дете, а би сакале да има убаво значење? Овие имиња означуваат љубов на разни јазици. А што е вашето дете, ако не е чиста љубов!Калина – во Австралија значи „да сакаш“
Мина – убаво германско женско име и значи „љубов“
Аико – ова е популарно јапонско име за девојчиња, а значи „сакана малечка“
Амадео – на португалски и шпански значи „го сака Бога“
Амора – ова женско име на шпански значи „љубов“
Есме – на стар француски значи „да сакаш“
Прем – на индиски значи „љубов“
Најлеј – така мексиканските Индијанци говореле „те сакам“
Давид – често еврејско име и значи „омилен, сакан од сите“
Аиме – значи „обожувана“ на стар француски
Ахава – уште едно еврејско име, значи „пријателство, сакана“
Лололи – во Африка ова значи „драга, сакана“
Калила – на арапски значи „драга, сакана“
Карис – велшки збор за „љубов“
Феми – во стар Египет ова бил збор за „љубов“
Шери – на француски значи „драга, сакана“
Халиа – ова име на Хаваите значи „сеќавање на саканата личност“
Кара – „сакана“ на италијански
Мила – на руски значи „миленичка на луѓето, сакана од сите“Калина – во Австралија значи „да сакаш“
Мина – убаво германско женско име и значи

loading...
Loading...